Företag

Företagstädning

Städning i Storstockholm

och i Roslagen. 

Just nu 20% på första städningen!

Tjänster som Ekorent utför

20% rabatt på första städningen

Vi tänker på miljön

EkoRent har alltid lågt pris utan att göra avkall på kvalitet, samma städare och 100% rent. Vi anväder endast miljövänliga produkter. När EkoRent har städat klart är det 100% rent till ett lågt pris. EkoRent är ett naturligt städval för frisörsalonger, kontor, affärslokaler och hemmet. Vi är försäkrade.


Ekorent använder alltid

möljänliga produkter


När EkoRent är klara doftar det miljövänligt gott i din lokal, garanterat fritt från smuts och gifter. EkoRent använder alltid miljövänliga produkter och hållbara arbetsmetoder.

  • Vi är försäkrade
  • Alltid samma städare
  • Miljövänliga produkter
  • Anpassat efter dig
  • 20% rabatt på första städningen


Ekorent städar i Storstockholm och i Roslagen

Vill du ha städhjälp, hör av dig till Ekorent på 072-8883172 eller efterfråga Offert. När du anlitar EkoRent så behöver du inte tänka på städmaterial. Vi använder oss av egna städprodukter och material. Vi använder oss alltid av samma städare för er trygghet. Vi är självklart försäkrade.

Ekorent hjälper dig

med fönsterputs

Få skinande fönster med hjälp av våra professionella fönsterputsare. Vi hjälper er gärna med fönsterputsning till ett rimligt pris. Berätta hur många skyltfönster eller fönster du vill ha putsade. Rena fönster är en förutsättning för att skapa en trevligare arbetsplats. Vi erbjuder fönsterputsning i Storstockholm och i Roslagen. Ta kontakt med Ekorent i Norden redan idag.

Vill du få offert? Gör så här

Lämna dina uppgifter nedan, så återkommer vi inom 24 timmar. Tack för att du kontaktar oss på Ekorent!

 
 
 
 
Kontorsstädning
Fönsterputsning
Trapphusstädning
Butiksstädning
Frisörsalongstädning
Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
 
 
 
unsplash